„Vrati mi moje krpice”

Vrati mi moje krpice - Rešenje problema za izgubljenje dečije stvari


Polazak dece u vrtić i školu je prekretnica u životu svakog roditelja. Poslednji dani avgusta su rezervisani za brojne izazove. Kupovina školskog pribora, nove odeće i obuće uveliko bude u toku, kako bi sve na vreme bilo spremno za povratak u školske klupe i sobe vrtića. Međutim, obezbediti deci sve što je potrebno nije jedini problem, još veći je izazov sačuvati sve to tokom školske godine.

U vrtićima se gubljenje i zamena odeće i predmeta toliko često dešava, da će vam vaspitačice najverovatnije skrenuti pažnju da decu ne oblačite u novu, skupocenu odeću i da je najbolje da sve dragocene i sentimentalno vredne dečije stvari ostavite u sigurnosti svojih domova.

Često se dešava da se nešto od ličnih stvari zagubi na proslavama ili prilikom pakovanja nakon završetka časova. Neretko nešto od školskog pribora ili garderobe greškom završi kod druga ili drugarice iz razreda/ grupe.

Dodatan problem je to što ćete u današnje vreme teško detetu kupiti garderobu koji nijedno drugo dete u njegovoj okolini neće imati. Nekada su ljudi vezli svoje inicijale i simbole na odeću, kako bi je označili i učinili unikatnom.

Danas je taj vez zamenjen modernom verzijom - šarenim, samolepljivim, personalizovanim stikerima.

Naša raznovrsna kolekcija stikera može biti savršeno rešenje za gore navedene probleme sa kojima se možete susresti. Čak i ukoliko dođe do zamene, gubitka predmeta on će lakše naći put do vas pošto će biti obeleženi.

Za ovu situaciju iz ponude možemo izdvojiti tri grupe personalizovanih stikera:

  1. Stikere za odeću koji se lako apliciraju, dajući odeći unikatan pečat, veoma su otporni,tako da ih slobodno možete prati i sušiti u mašini za veš.
  2. Stikere za obuću koji su zahvaljujući zaštitnoj foliji otporni na loše vremenske uslove i ogrebotine.
  3. Stikere za razne predmete koji su pogodni za lepljenje na raznovrsne podloge (flašice za vodu, knjige, sveske, rančeve...).

Svaka od kategorija obuhvata čak 13 najpoznatiji crtanih junaka i junaka iz poznatih video igrica. Na vama je da odaberete omiljene, unesete ime i uživate u stikerima koji će krasiti stvari vaših mališana i učiniti ih lako uočljivim.

Sam način apliciranja je lak, uputstva možete pronaći ovde, a takođe će vam biti dostavljena i uz poručene stikere.

Ne možemo predvideti sve probleme u životu, ali možemo pokušati da ih sprečimo ili da olakšamo njihovo rešavanje uz upotrebu jednostavnih trikova koji će stresan period obrazovanja vaše deče učiniti malo jednostavnijim i lepšim.

Natrag na blog