Polisa o povratu novca

Sve kupljene proizvode putem internet prodavnice Print Stick obuhvataju Uslovi i odredbe za zamenu i povrat robe. Ako želite da vratite proizvod, to možete učiniti slanjem proizvoda u internet prodavnicu Print Stick, gde možete izvršiti zamenu ili povrat novca.

Ukoliko Kupac odluči da vrati proizvod zbog promene mišljenja, Kupac treba da stupi u kontakt sa Službom za potrošače Print Stick-a kako bi organizovali preuzimanje tih proizvoda.

Kupac se slaže da će vratiti nekorišćene proizvode u originalnom stanju i ambalaži. Ukoliko Kupac vraća proizvode zbog promene mišljenja, on je odgovoran za troškove vraćanja proizvoda.

Ukoliko nisu ispunjeni uslovi za vraćanje proizvoda, prodavac ima pravo da odbije povraćaj novca ili da ponudi zamenu proizvoda.

Prodavac će platiti troškove prevoza vraćenih proizvoda samo ako je proizvod neispravan ili oštećen, ili ako je isporučen proizvod koji Kupac nije naručio.

Ukoliko je Print Stick proizvod kupljen putem internet prodavnice, Kupac može ga vratiti u roku od 14 dana bez objašnjenja, a ako je proizvod kupljen na akciji, rok za povraćaj je 7 dana. Ukoliko je proizvod nekorišćen i u originalnom pakovanju, Kupac može dobiti povraćaj novca.

Naša pravila vraćanja Print Stick proizvoda omogućavaju kupcima da, uz originalnu etiketu i pakovanje, bez potrebe za objašnjenjem, vrate proizvod i dobiju puni povraćaj novca ukoliko proizvod ne odgovara njihovim potrebama iz bilo kog razloga.

Da biste podneli reklamaciju, imate na raspolaganju tri opcije - možete poslati e-mail na adresu printstickrs@gmail.com, popuniti kontakt formu na našem sajtu ili nas kontaktirati putem telefona na 063/497489. Imajte u vidu da će rok za odgovor na reklamaciju biti 8 radnih dana, počevši od dana kada primimo Vaš zahtev za reklamaciju.