Uslovi poslovanja

Opšti uslovi korišćenja

Poštovani kupci i korisnici našeg sajta, posetom našeg sajta ili kupovinom proizvoda u našoj Internet prodavnici prihvatate opšte uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate kako biste bili detaljno upoznati sa pravilima našeg poslovanja. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, podrazumeva da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Ukoliko su uslovi za vas neprihvatljivi, prijatno vas molimo da ne koristite sajt printstick.rs. Printstick.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja izvrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.

Zaštita privatnosti

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke, kao i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u našoj Internet prodavnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita intelektualne svojine

Sadržaj prikazan na ovom sajtu - stranica, dizajnerskih elemenata, tekstova, fotografija, vlasništvo je PrintStick kompanije i ne može koristiti bez naše saglasnosti.

Uslovi plaćanja - pouzećem

Plaćanje se vrši isključivo gotovinom i podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Uslovi plaćanja - karticom

Prihvatamo Dina, Visa i MasterCard platne kartice. Plaćanje će se izvršiti na zaštićenoj HPP strani Banke. Pri unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj kriptovanoj formi upotrebom PKI sistema i SSL protokola. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavlja standard za plaćanje preko Interneta širom sveta.

Dostava porudžbine

Isporuka poručenih artikala vrši se uz pomoć kurirske službe Post Express. Troškovi isporuke uračunati su u cenu otkupnine vašeg paketa.  Cena poštarine nalazi se u poslednjem koraku pre popunjavanja narudžbine.

Rok isporuke

Proizvod će na vašoj kućnoj adresi biti dostavljen u roku od 2 - 5 radnih dana. Sve porudžbine pristigle u toku vikenda biće obrađene i realzovane u roku od 1 - 2 radna dana.

Radno vreme

Internet prodavnica radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja ili ažuriranja sajta navedeno radno vreme može biti izmenjeno, ili se može desiti da sajt bude nedostupan na neki kraći period, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Povraćaj robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača  ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - dr. zakon i 44/2018 - dr. zakon) Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane.